Namcor Cutolog

Znas onaj namcor, onaj cutolog, onaj sto ne progovori ni dve reci sve dok ne prodje bar pola sata od kako se probudio. Ne znas? E pa to sam ti ja. Ne volim da pricam. Bas nesto i nisam zanimljiv dok pricam, sve same gluposti izlaze iz mene i zato cutim. Cuo sam da je cutanje zlato, pa eto, kitim se. Ponekad, golu rec neces cuti od mene, jedva poneko da, ako mi se nesto bas svidi, i poneko ne, ako nesto ne treba. Jednom je bilo i nemoj , al` tad su bas preterali, bas nije stimalo.

Na sve odgovaram klimanjem glave. Na pozdrav, na hocu, na necu, na imam, na nemam, na jesam li, na nisam li, na moze, na ne moze, na otpozdrav…ponekad i coknem, al` to samo ponekad.

Cak i pitam klimanjem glave. Gde ces? Sta radis? Imas li? Hoces li?…ponekad koristim i obrve, al` to samo ponekad. Telefon skoro nikad ne koristim.

Eto, uz ono redovno namcor i cutolog, cesto mi prikace da sam mrzovoljan, nervozan, da nesto nije u redu sa mnom. Ponekad mi i kazu da nisam sasvim sam, pa me, iz zlobe ili iz dobrote, ko bi to znao, pitaju sta mi je…ja samo klimnem glavom (Nije mi nista, takav sam). Ja umem da se radujem i smejem namrgodjen.

To sam ja, ime mi je Namcor, a prezime Cutolog, i ne znam sta mi bi da se ovol`ko raspricam s tobom…sad i ovde.

Ustvari znam…

Ostavi komentar